Wij verzorgen graag de catering op locatie. Wij doen dit in de vorm van een buffet voor groepen vanaf 8 personen

Het buffet wordt samengesteld uit een keuze van de volgende gerechten, tot een maximum van 12 soorten. Het wordt geserveerd op aparte schalen, inclusief Turks brood en pilav (Turkse rijst). Gerechten met een * zijn ook als borrelhapjes te leveren. De prijzen liggen tussen €25,00 en      € 35,00 per persoon. De prijs van een buffet is afhankelijk van de keuze die gemaakt wordt.  

 

Een kleine greep uit onze buffetlijst:
Mercimek köfte - gekruide linzen balletjes*
Biber tava - gebakken puntpaprika met yoghurt en tomatensaus
lspanak salata - wilde spinazie salade met yoghurt en tomaten saus
Hummus - kikkererwtenmoes met kikkererwten*
Piyaz - witte bonensalade
Mantar salata - salade van champignons met lente uitjes
Yaprak sarma - met rijst en noten gevulde druivenbladeren*
Cacik - yoghurtsalade met komkommer, dille en knoflook
Mücver - courgettekoekjes*
Beyaz peynir/zeytin - turkse fetakaas en olijven
Bulgur salata (Kisir) - salade van gekookte tarwe
Kabak dolma - met rijst en noten gevulde courgette*
Patlican salata/tava - aubergine salade, gebakken aubergine
Antep ezmesi - pikante turkse salade
Börek peynirli - met fetakaas gevuld bladerdeeg*
Börek ispanakli - met spinazie gevuld bladerdeeg*
Börek kiymali - met gehakt gevuld bladerdeeg*
Çerkes tavugu - kipsalade met walnoten en kruiden*
Et sote - met ui, paprika en champignons gebakken lamsvlees, (warm)
Pilic sote - met ui, paprika en champignons gebakken kipfilet, (warm)
Pastirma - gekruid rundvleesi*
Kuzu fileto - lamsrugfilet*
Piliç but - kipkluifjes*
Nova fileto - lamsmuis*
Ördek fileto - eendenborstfilet*
Bulgurlu tatar köftesi - gekruide bulgurtartaarballetjes*
Balik füme - gerookte heilbot*
Yengeç salata - krabsalade
Somun baligi füme - gerookte zalm*
Hamsi salata - sardinensalade
Tarama salata - viskuitsalade*
Somon balik salata - zalmsalade
Kalamar pilaki - gebakken kleine inktvisjes bereid met witte wijnsaus en knoflook (warm)
Midye sögüs - grote mosselen in zijn schelp met speciale dressing*
Baklava - bladerdeeg gevuld met walnoten en honing,opgemaakt met fruit*
Kadayif - fijngesneden bladerdeeg met honing en walnoten, opgemaakt met fruit

 

De catering kan geheel in overleg met u worden samengesteld